Thursday, June 30, 2011

'puan' arh..*wink-wink-wink

Posted by Puan Arh_Kenny at 8:34 PM 0 comments Links to this post

Assalamualaikum...

Alhamdulillah, sy sudah selamat memegang status 'isteri' org..hehe..
Suami pun sekali lafaz ja, walhal pd mlm akad tu, sy punye berdebar gile mcm laa sy yg akan sebut depan tok kadi.. hehehe...

Mcm tak percaya jugak sy dh jd isteri org. sy hanya sempat memikul tanggungjawab sbg isteri selama seminggu n kemudian sudah fly-fly ke miri meninggalkan suami tercinta.. huhuhu..
sedihnye..

Kini, sy kembali seperti rutin hidup bujang cuma kali ni bujang yang dah tak available le.. ;p.. Bile msuk sekolah, semua urusan rasmi n surat menyurat sudah ditukar pd 'puan'. Kalau dulu terang2 kt depan nama 'cik'. terasa mude2 gtu bile ada nama cik ni. hehe..

Hari-hari berlalu sy hanya mengulum rasa rindu pd suami. Laut China Selatan pemisah kami.. nasib baik laa teknologi pun sudah maju.. tiap2 hari, mesti video call guna 3G. tak kira siang mlm.. nk jugak check dia pakai baju apa, mkn apa. Suami pun sama naik rindu. kdg2 dia 3G, selang berapa jam lepah tu sy pulak 3G dia. Lawak pulak kitaorg nih. kira, hset tu dah jd bestfren kami dua.. Terima kasih pd Celcom, bleh laa kami 3G lama2.. hehehe..

*** Lepah ni dah kena tuka Cik Luva Arh pd Puan Arh Kenny...hehehe

Thursday, June 30, 2011

'puan' arh..*wink-wink-wink


Assalamualaikum...

Alhamdulillah, sy sudah selamat memegang status 'isteri' org..hehe..
Suami pun sekali lafaz ja, walhal pd mlm akad tu, sy punye berdebar gile mcm laa sy yg akan sebut depan tok kadi.. hehehe...

Mcm tak percaya jugak sy dh jd isteri org. sy hanya sempat memikul tanggungjawab sbg isteri selama seminggu n kemudian sudah fly-fly ke miri meninggalkan suami tercinta.. huhuhu..
sedihnye..

Kini, sy kembali seperti rutin hidup bujang cuma kali ni bujang yang dah tak available le.. ;p.. Bile msuk sekolah, semua urusan rasmi n surat menyurat sudah ditukar pd 'puan'. Kalau dulu terang2 kt depan nama 'cik'. terasa mude2 gtu bile ada nama cik ni. hehe..

Hari-hari berlalu sy hanya mengulum rasa rindu pd suami. Laut China Selatan pemisah kami.. nasib baik laa teknologi pun sudah maju.. tiap2 hari, mesti video call guna 3G. tak kira siang mlm.. nk jugak check dia pakai baju apa, mkn apa. Suami pun sama naik rindu. kdg2 dia 3G, selang berapa jam lepah tu sy pulak 3G dia. Lawak pulak kitaorg nih. kira, hset tu dah jd bestfren kami dua.. Terima kasih pd Celcom, bleh laa kami 3G lama2.. hehehe..

*** Lepah ni dah kena tuka Cik Luva Arh pd Puan Arh Kenny...hehehe

 

Bintang Monolog Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal